Παγκόσμια Εκστρατεία Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού
Η AVON, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να προσφέρει τη δυνατότητα βελτίωσης της ζωής των γυναικών παγκοσμίως, έχει ιδρύσει το AVON Foundation, το Παγκόσμιο Ίδρυμα για τη Γυναίκα. 

Από το 1955, το AVON Foundation προασπίζει την υγεία και την ποιότητα ζωής των γυναικών, μέσα από προγράμματα ενημέρωσης, πρόληψης και θεραπείας, των εκστρατειών Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού και τη Βία μέσα στην Οικογένεια.


Από το 1992 μέχρι το 2010, το AVON Foundation έχει προσφέρει περισσότερα από 800 εκατομμύρια δολάρια σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως για την εκπαίδευση, τη διάγνωση, την υποστήριξη και την επιστημονική έρευνα.

 Στην Ελλάδα, η AVON, μέσω μιας πολύπλευρης σειράς ενεργειών, υποστηρίζει δυναμικά το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Ε.Α.Ε.). Το πλούσιο έργο της εκφράζεται μέσα από την αγορά και χορηγία ενός μηχανήματος έγκαιρης διάγνωσης στην Ε.Α.Ε., καθώς και την αγορά και λειτουργία μίας κινητής μονάδας μαστογράφου τελευταίας τεχνολογίας.

Οκτώβριος, Μήνας Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού


Επίσης, συνεχίζει να συγκεντρώνει χρήματα, με τα οποία στηρίζει οικονομικά το "ταξίδι ζωής" της Κινητής Μονάδας Μαστογράφου, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας. 
Πρόκειται να εκδοθεί το Ροζ Ημερολόγιο της Εκστρατείας, ένα ημερολόγιο που αγαπήσατε τις προηγούμενες χρονιές, ένα προϊόν που στηρίζει όσο κανένα άλλο το ταξίδι του Μαστογράφου. Το ημερολόγιο θα είναι διαθέσιμο  στην τιμή των €10 και οι πελάτες θα μπορούν να το βρούν μόνο μέσω των Αντιπροσώπων μας. Ελπίζουμε να στηρίξετε και φέτος την έκδοση του Ημερολογίου, χαρίζοντας έτσι το δώρο της πρόληψης σε γυναίκες που ζούν σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.
Το Ροζ Ημερολόγιο διατίθεται μόνο μέσω Αντιπροσώπων AVON.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου